MD komerc je firma osnovana 1993. godine u Trsteniku. Iza nas je ogromno iskustvo iz oblasti hidraulike i pneumatike, nasleđivano kroz generacije stručnjaka iz nadaleko poznate Prve Petoletke. Kroz godine rada i saradnje sa relevantnim subjektima iz branše, sticali smo poznanstva i dobre poslovne veze sa ljudima/firmama iz srodnih delatnosti. Ta saradnja sada omogućava laku i brzu komunikaciju, nabavku delova i opreme iz kooperantskog programa i povoljne uslove poslovanja.

Prodaja delova

Naša dominantna delatnost je distribucija i prodaja delova za primenu u hidraulici i pneumatici. Ovde posebno izdvajamo proizvodni program Prve Petoletke iz Trstenika. Pored tog, distribuiramo i delove drugih, prvenstveno domaćih proizvođača čiji su standardi zasnovani na PPT.
U ovom pogledu nismo isključivi. Kod nas se mogu naći delove i za velike svetske brendove, ali čak i one koji više ne postoje i za koje je vrlo teško naći adekvatnu zamenu.

Nabavka opreme

U prilici smo da ponudimo i adekvatne alate koji se koriste pri servisiranju hidrauličnih i pneumatskih sklopova. Često u ponudi imamo i kompletne sklopove. To mogu biti i polovni, ali kompletno servisirani sklopovi i uređaji.

Kataloško usklađivanje

Opšte je poznato da proizvođači imaju sopstvene šifre za identičan proizvod. Ta kataloška neusklađenost često donosi probleme u nabavci, ali i do velikih oscilacija u ceni za isti proizvod sa sličnim ili čak identičnim kvalitetom. Dodarni problem postoji kod proizvođača koji delove prodaju kao setove (komplete) dok drugi pružaju mogućnost kupovine odvojenih komponenti.
MD komerc, pored iskustva, raspolaže velikom bazom uporednih podataka pa nabavku delova može da pojednostavi, ubrza i pojeftini.
Obratite nam se za pomoć!

Uvoz / Izvoz

Indirektno možemo da ponudimo nabavku delova i opreme iz uvoza. Nekada to mogu biti samo sitni delovi, teško i li potpuno nedostupni na našem tržištu, a nekada i čitave mašine ili sklopovi. Kompletan proces nabavke, uvoza, špedicije je na našoj strani. Vi dobijate ono što želite.
Sličnim procesom možemo da izvezemo Vaš deo ili proizvod.

Posredovanje

Kao što naslov kaže, posredujemo u nabavci delova i opreme koje nemamo u ponudi, a koje možemo da nađemo kod partnera i poslovnih prijatelja. Ovakva saradnja najčešće nema za posledicu uvećanje nabavnih cena. Naš profit je već uračunat u rabat, a fakturu dobijate direktno od prodavca. Isporuka je najčešće direktna, bez nepotrebnih komplikacija i troškova.